onsdag 22. april 2015

ENDELIG SLÅR POLITIET TIL MOT ANONYME NETTMOBBERE!

Det er jammen på tide at nettmobbing blir tatt på alvor av politiet: http://www.rbnett.no/nyheter/article10344500.ece#.VGvOLZV_wyQ.facebook

Vær klar over at du avslører deg selv uansett om du tror du er anonym, og politiet greier kjempefint å spore opp anonyme nettmobbere.  Endelig så kommer politiet til å gjøre noe, og det er jammen på tide! Hver dag er det alt for mange som opplever nettmobbing, og felles for de som mobber er at de opptrer som anonyme. Jeg har hørt og sett bloggere som har opplevd å få grove trusler, og faktisk også blitt direkte drapstruet!

Felles for de som har skrevet kommentarene, er at de skjuler seg bak å være anonym.  Nettmobbing er en uting, og det verste jeg vet er når utenforstående sier: "Du må ikke ta deg nær av det!" Da vil jeg si at vedkommende indirekte støtter nettmobbing, og vedommende er feig i mine øyne.

Dersom en blogger opplever å få anonyme kommentarer hvor trusler og æreskrenkelse inngår i kommentaren, skal dette bli tatt på alvor! Jeg mener ingen skal ta lett på anonyme mobbekommentarer.

Hvis du ser en kommentar på en blogg hvor det foreligger trusler og æreskrenkelser mot en blogger, vær så snill å si fra istedet for å si: "Ikke bry deg om det!".  Jeg mener det er kjempeviktig at vi bloggere står sammen, og viser at vi ikke godtar anonyme mobbere ødelegger for andre! De anonyme mobberne skal ikke få vinne! Det er viktig å huske på at de som mobber anonymt på nettet ikke er verdt gjørma vi tråkker i! Deres meninger er ikke verdt fem flate øre!

Når de synker så lavt å mobbe andre som anonym på nettet viser de at de ikke har baller nok til å stå frem med eget navn. Det er de alt for feige til! De ville aldri turt å gå bort til en vilt fremmed person på gaten og kommet med stygge kommentarer, trusler og æreskrenkelser uten videre.  Det er viktig å huske på at anonyme mobbere ikke har noe liv, og de er rett og slett ynkelige personer som ikke fortjener oppmerksomheten fra noen! 

Nå er det på tide at det blir gjort noe med nettmobbing, for anonym nettmobbing er et økende problem på nettet! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar