onsdag 22. april 2015

GRATULERER MED 3 ÅRS DAGEN I DAG TIL (N) HAKRILAS D-KULL (BANANAPEKATTENE) :)

I dag 23.11.2014 er det 3 års siden denne kvartetten (N) Hakrilas D-kull kom til verden. I (N) Hakrilas D-kull var det 2 hannkatter (Demitriz og Dioz) og 2 hunnkatter (Dixie Rose og Decenta).
I dag 23.11.2014 er det 3 års siden denne kvartetten (N) Hakrilas D-kull kom til verden <3 :) I (N) Hakrilas D-kull var det 2 hannkatter (Demitriz og Dioz) og 2 hunnkatter (Dixie Rose og Decenta). Dette bildet er nok det eneste bilde hvor alle fire kattungene faktisk var rolige nok til at jeg kunne få tatt et bilde av dem sammen :)



(N) Hakrilas Dario Dioz, eller Dioz som han heter til daglig bor hos en fantastisk flott jente som heter Carina Josefine <3 :) Dioz er samboer med 2 andre katter og to hunder, og han er nok litt "småsjefete" ovenfor de andre dyrene, men han er tålmodig, og har et kjempeherlig og supert gemytt! 
(N) Hakrilas Dario Dioz, eller Dioz som han heter til daglig bor hos en fantastisk flott jente som heter Carina Josefine :) Han bor sammen med to andre katter, og to hunder. Dioz tror han er sjefen i dyreflokken, han er kjempetålmodig, og har et kjempeherlig og supert gemytt :) Dioz er en abyssinermonkey, fordi han elsker banan, og hadde han fått bestemme kunne han spist så mye bananer som bare det :)



Demitriz var den største av alle kattungene i D-kullet, og han var nok en liten "aflahann" da kattungene var små. Demtriz bor i dag hos en familie på Sunnmøre, og han har utviklet seg til å bli en kjempeflott hannkatt med et kjempeherlig og supert gemytt 
(N) Hakrilas Demitriz var den største av alle kattungene i D-kullet, og han var nok en liten "aflahann" da kattungene var små. Demtriz bor i dag hos en familie på Sunnmøre, og han har utviklet seg til å bli en kjempeflott hannkatt med et kjempeherlig og supert gemytt :)



(N) Hakrilas Decenta bor hos en familie på Nord-Møre, og hun bor sammen med en annen katt. I følge familien til Decenta er hun altetende. Hun elsker bananer, mais, epler, gulrot, paprika m.m. Decenta har et kjempeherlig og supert gemytt :) 
(N) Hakrilas Decenta bor hos en familie på Nord-Møre, og hun bor sammen med en annen katt. Familien bor kjempelandlig til, og Decenta er i dag sterilisert. Hun er en ivrig musefanger, og gjør jobben sin som katt. Hun er kjempekosete og tilltisfull. I følge familien til Decenta er hun altetende. Hun elsker bananer, mais, epler, gulrot, paprika m.m. Decenta har et kjempeherlig og supert gemytt :)


(N) Hakrilas Dixie Rose bor her, og hun er ei kjempeherlig abyssinerfrøken med bestemte meninger. Dixie vet hva hun vil, og hun elsker å få kos, og hun elsker å få slappe av i fanget. Mamma Nadina og Dixie Rose er kjempegode venner, og de to er avhengige av hverandre. Dixie elsker også banan og gulrot. Bare jeg går i skapet hvor bananene ligger kommer hun pilende for å få banan :) 
(N) Hakrilas Dixie Rose bor her, og hun er ei kjempeherlig abyssinerfrøken med bestemte meninger. Dixie vet hva hun vil, og hun elsker å få kos, og hun elsker å få slappe av i fanget. Mamma Nadina og Dixie Rose er kjempegode venner, og de to er avhengige av hverandre. Dixie elsker også banan og gulrot. Bare jeg går i skapet hvor bananene ligger kommer hun pilende for å få banan :)   

(N) Hakrilas D-kull var et kjempeherlig, aktiv og oppfinnsomt kull, jeg trodde til tider at de hadde ADHD. Alle sammen elsker bananer, og det var Decenta som begynte med. Mannen min satt i sofaen og spiste en banan, og plutselig kommer Decenta opp i sofaen til ham, og gav seg ikke før hun fikk smake. De andre søsknene oppdaget at Decenta fikk noe å spise fra matfar, og vips hadde mannen min fire kattunger i fanget som var ivrig etter å få smake bananer. Dermed var det et "must" at de måtte få banan hver gang vi spiste en banan :D Dermed kaller jeg denne kvartetten for Abymonkenys :) Gratulerer med 3 års dagen til alle fire <3 :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar